Passa al contingut principal

Presentació del Segon Informe sobre el canvi climàtic a Catalunya


El proper dijous 16 de desembre a les 19 h, el Grup d'Experts en Canvi Climàtic de Catalunya (GECC) presentarà el llibre "Segon informe sobre el canvi climàtic a Catalunya". A més de la importància que aquest treball pot tenir en un context de canvi global com en el que estem, com ja vam anunciar en aquest blog fa uns dies, en l'informe han participat com coordinadors d'alguns capítols, ex-alumnes de la nostra escola. El Joaquim Corominas (prom. 1957) ha coordinat el capítol de Energia, la Maria del Carme Llasat (prom.1976) el de Riscos Climàtics i l’Esteve Corbera (prom. 1994) el d’Eines de Gestió per a la mitigació i l’adaptació al canvi climàtic.

Està previst repartir un exemplar del llibre a tots els assistents, però com les places són limitades s'ha de confirmar l'assistència al 93 3633867 o bé a cads.vicepresidencia@gencat.cat.

L'acte se celebrarà a la Sala d’Actes del Museu M. Colet. Buenos Aires, 56-58 de Barcelona.Cal confirmar l'assistència. Trobareu més informació a la web del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS).

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog