Passa al contingut principal

Trobada amb el Pare Provincial


El passat dilluns 24 de gener es va celebrar una reunió de les Juntes Directives de les Associacions d’Antics Alumnes dels col·legis de Sant Ignasi de Sarrià i Casp, amb motiu d’una convocatòria específica del Pare Provincial i President de la Fundació Jesuïtes Educació (FJE) Lluís Magriñà sj.

L’objectiu de la reunió era donar a conèixer a ambdues juntes els diferents objectius i plans d’actuació de la Fundació Jesuïtes Educació en la nova fase de la xarxa en què ens trobem i convidar als antics alumnes a participar d'aquest treball en xarxa de les set escoles de la Companyia que composen l’educació no universitària de la Província Tarraconense de Jesús.

A la reunió varen assistir també el Director General de la FJE, Xavier Aragay i els Directors Generals de les escoles de Sant Ignasi i Casp, Antoni Parellada i Joan Bassas, junt amb els Presidents de les Associacions d'Antics Alumnes d'ambdues escoles.

La reunió va suposar una bona ocasió per a debatre el nou treball en xarxa de Jesuïtes Educació i, a més a més, compartir experiències i projectes de la nostra Associació amb els antics alumnes del Col·legi Sant Ignasi.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog