Passa al contingut principal

Congrés Europeu d’Associacions d’Antics Alumnes: Budapest, abril 2011


Aquest cap de setmana, del 24 al 27 d’abril, antics alumnes de les escoles de jesuïtes ens hem trobat a Budapest en motiu del Congrés Europeu. Una delegació de la nostra Associació hi ha assistit i participat activament.

Entre d’altres temes hem tractat la missió social de la companyia, amb la situació a Àfrica i Xina, la funció de les associacions i l’interès per implicar més dones i joves a nivell Europeu.

Debatent amb antics alumnes de llocs tant diversos com Irlanda, Itàlia o Flandes vam arribar a les següents conclusions, que de forma solemne vam aprovar a la darrera reunió que vam tenir el privilegi de celebrar al conegut Parlament d’Hongria:

  • Anar més enllà, amb les nostres particularitats.
  • Enfortir les Associacions, valorant el suport que la Companyia pugui donar.
  • Implicació social amb els més necessitats, projectes global-local.
  • Formació en els valors propis de l’educació ignasiana.
  • Ampliar la representació dels antics alumnes en tota la seva diversitat.
  • Millorar la comunicació entre les diferents organitzacions d’antics alumnes.

Com sempre en aquestes ocasions, hem pogut compartir experiències i coneixements amb altres associacions, el que se’ns dubte ens permetrà millorar en la gestió de la nostra associació. Volem també remarcar la il·lusió i l’esforç organitzatiu fet per part de l’associació amfitriona, de l’escola de Budapest, el que ens ha permès aprofitar al màxim l’oportunitat de participar en el Congrés.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog