dimarts, 29 de març de 2011

Congrés Europeu d’Associacions d’Antics Alumnes: Budapest, abril 2011


Aquest cap de setmana, del 24 al 27 d’abril, antics alumnes de les escoles de jesuïtes ens hem trobat a Budapest en motiu del Congrés Europeu. Una delegació de la nostra Associació hi ha assistit i participat activament.

Entre d’altres temes hem tractat la missió social de la companyia, amb la situació a Àfrica i Xina, la funció de les associacions i l’interès per implicar més dones i joves a nivell Europeu.

Debatent amb antics alumnes de llocs tant diversos com Irlanda, Itàlia o Flandes vam arribar a les següents conclusions, que de forma solemne vam aprovar a la darrera reunió que vam tenir el privilegi de celebrar al conegut Parlament d’Hongria:

  • Anar més enllà, amb les nostres particularitats.
  • Enfortir les Associacions, valorant el suport que la Companyia pugui donar.
  • Implicació social amb els més necessitats, projectes global-local.
  • Formació en els valors propis de l’educació ignasiana.
  • Ampliar la representació dels antics alumnes en tota la seva diversitat.
  • Millorar la comunicació entre les diferents organitzacions d’antics alumnes.

Com sempre en aquestes ocasions, hem pogut compartir experiències i coneixements amb altres associacions, el que se’ns dubte ens permetrà millorar en la gestió de la nostra associació. Volem també remarcar la il·lusió i l’esforç organitzatiu fet per part de l’associació amfitriona, de l’escola de Budapest, el que ens ha permès aprofitar al màxim l’oportunitat de participar en el Congrés.

Cap comentari:

Publica un comentari