Passa al contingut principal

L'etapa escolar acaba, però no els esports

Moltes són les persones que estudien i/o treballen i encara segueixen representant amb l’esport Casp amb èxit arreu de la geografia catalan. Fem-ne una recapitulació.
L’A.E. CASP, un cop els alumnes deixen l’escola per formar part del món dels antics, té federats set equips repartits en dos esports: el basquetbol i el futbol.

La Federació Catalana de Basquetbol compta amb tres equips masculins: el Sots-21, que actualment van tercers; el Sènior B, que està a Tercera Catalana i van tretzens; i el Sènior A, que està a Segona Catalana i van novens. A part, també compta amb dos equips femenins: el Sots-21 i el Sènior on ambdós equips van primers. 
La Federació Catalana de Futbol compta amb dos equips masculins de futbol sala: el de Primera Divisió que van en la tercera posició, i el de Segona Divisió que van quarts.
Vista tota aquesta panoràmica, podem afirmar que tots els equips federats, formats per jugadors d’Antics Alumnes de Casp, tenen un èxit clar i representen l’escola amb molta esportivitat i triomf.

Des de l’Associció, molta sort a tots!Equip Sènior Femení de Bàsquet

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog