Passa al contingut principal

Dia de l'Antic Alumne a Bellvitge i Sarrià

Col·legi Joan XXIII de Bellvitge
Més enllà de la nostra escola, altres centres de Jesuïtes Educació celebren també un cop l'any el seu Dia de l'Antic Alumne. Aquest cap de setmana ha sigut el torn del col·legi Joan XXIII de Bellvitge i del col·legi St. Ignasi de Sarrià.Com és tradició, alguns membres de la Junta d'Antics Alumnes de Casp hi hem assistit en representació de l'Associació. És un bon moment per establir relació amb altres associacions d'Antics i veure noves formes de celebrar aquesta diada.


Col·legi Sant Ignasi de Sarrià
Les diferències són notables. St. Ignasi, per exemple, celebra la trobada el dissabte al matí i la conclou amb un dinar de germanor. Joan XXIII, per altra banda, cada any projecta un vídeo com a record amb els noticiaris de l'època donant les notícies més importants que havien succeït a cada promoció.

I és que cada associació ha modelat al llarg dels anys aquest acte, imprimint-li un toc personal i únic. Malgrat tot, el Dia de l'Antic Alumne sempre tindrà punts en comú que mai no canviaran, com les abraçades entre vells companys de classe o les converses rememorant records entranyables...

Ja vénen ganes que torni a ser primer divendres de novembre!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog