Passa al contingut principal

Objectius assolits

Sènior B

Era la primera temporada en la història del bàsquet a Casp que comptàvem amb els dos sèniors masculins als Campionats de Catalunya i ens en hem sortit prou bé. El sènior A de Jaume Puig tenia el repte de consolidar-se un any més a la 2ª Catalana després d’un complicat primer any en el qual es van fer fases de permanència; l’objectiu era evitar-les fos com fos. Amb una profunda renovació de la plantilla (baixes de jugadors insígnia dins de Casp com el Mario o el Pol) i amb noves incorporacions, l’equip va tenir un inici de temporada esperançador on fins i tot va arribar a lluitar per les posicions d’ascens, però la 2ª Catalana és una competició duríssima i molt igualada. Les lesions també van fer acte de presència i la situació cada vegada es posava més coll amunt. Sortosament, una gran darrera victòria a la penúltima jornada i un seguit de resultats beneficiosos per als nostres interessos en la darrera, van propiciar que l’equip es salvés matemàticament sense necessitat de tornar a jugar el “play-out” de permanència.


Per la seva banda el sènior B masculí, afrontava el seu tercer any d’existència amb el repte de donar un pas endavant i consolidar-se a la 3ª Catalana després de demostrar que les competicions de Barcelona se'ls quedaven un xic petites. Si amb el sènior A vam patir fins al final, la temporada del sènior B no ha estat dura, no, ha estat més que duríssima. Emmarcats en un grup amb equips d’un nivell portentós i dignes de categories més elevades, el nostre jove equip va patir moltíssim per aclimatar-se a la duresa del grup. Les lesions també van aparèixer en el planter del B i fins a 7 jugadors han patit lesions de més o menys gravetat al llarg de l’any. Després de suar sang per evitar el descens directe, l’equip va afrontar una eliminatòria al millor de 3 partits contra el CB Santpedor, a més, amb el factor pista en contra. Amb tota la plantilla al complet, l’equip va donar un pas endavant, va guanyar el “play-out” de forma brillant i es manté així una temporada més a la 3ª Catalana.

Ara toca mirar endavant i no podem conformar-nos tan sols amb mantenir la categoria any rere any. Els jugadors d’ambdós equips tenen qualitat, però cal donar un passet més per tal de “mirar cap amunt” en les seves respectives competicions. Cal involucrar a jugadors, entrenadors i seguidors per seguir creixent com a club i d’aquesta manera seguir oferint equips de garanties en totes les competicions possibles. 


David Calpe
Coordinador de Bàsquet Federat de Casp i entrenador del sènior B masculí

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog