Passa al contingut principal

Punt de Trobada: La primera sospitaBenvolguts companys antics alumnes,

Tinc el plaer de convidar-vos al II Punt de Trobada, que enguany celebrarem el proper
dilluns 26 de març a les 19.30 a la sala Torelló. Sota el títol, La Primera sospita. Com transmetre als infants la nostra experiència en la fe, volem posar sobre la taula com tractem avui dia el transcendent amb els nostres nens i nenes.

Com ja vàrem fer l’any passat amb el I Punt de Trobada, la pretensió és que aquest espai estigui obert no només als monitors del GCCC sinó també a tota la comunitat educativa de l’escola (professorat, alumnes, PAS, AMPA...) i també de fora com, per exemple, altres escoles de la Fundació Jesuïtes Educació o centres de la Zona 2 del MCEC (Moviments de Centres i Esplais Cristians) .

En format de taules rodones volem convidar a tothom que estigui interessat a participar en els diferents col·loquis que al llarg dels propers cursos anirem oferint. Sempre amb convidats especialistes en la matèria, pretenem crear un espai per a la reflexió i el debat. L’educació en el lleure jugarà un paper important però no impedirà que es puguin abordar altres temàtiques igualment enriquidores.

Els convidats d’aquest II Punt de Trobada són en Llibert Requena (monitor i coordinador d’un grup de l’esplai Joan Suñol), en Gerardo Mendoza (coordinador del Programa de Voluntariat i Educació en valors de la Fundació Adsis), en Pau Juan (professor Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi) i la Jokiñe Miranda (professora i animadora de pastoral del Col·legi Infant de Jesús i voluntària al Centre Obert de la Fundació Adsis).

A més a més, al final de l’acte hi haurà un petit pica-pica. Us hi esperem!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog