Passa al contingut principal

Caminada Casp-Montserrat


Sembla una bogeria, però no estem bojos! Sabem que es pot fer, perquè no fem res de nou...

Som un grup de monitors/es del GCCC que ja fa anys que acompanyem al Raimon Algueró en les sortides a la muntanya que durant el curs s'ofereixen alguns caps de setmana als alumnes de 3r, 4t d'ESO i Batxillerat (esquiades, la travessa pels Ports, Pedraforca, Matagalls + paella...)

No en teníem prou, i aquest any com a traca final ens animem amb una clàssica caminada que fa anys es feia i que creiem val la pena recuperar. I la millor data que hem trobat és la del darrer dia d'escola. Una neteja mental i corporal que tan ens fa falta després d'un llarg curs escolar. I no tan sols als alumnes... Pares, personal docent i no docent de l'escola, antics alumnes i tothom qui ens vulgui acompanyar està MÉS QUE CONVIDAT.

Per poder organitzar una moguda tan ambiciosa, necessitem saber el més aviat possible la magnitud de la tragèdia, així com saber els recursos humans de què disposem per fer-ho possible.

Què implica inscriure's com a PARTICIPANT?  Caminar els 60km que separen la porta de Casp de l'abadia de Montserrat. 

+ Què implica inscriure's com a COL·LABORADOR?  Ajudar-nos amb els avituallaments, cotxes escombra... i tot el suport logístic necessari, que no és poc!

Mitjançant aquest formulari podreu inscriure-us com a participants o com a col·laboradors.Fins molt aviat!

GT Muntanya - Grup de Colònies i Campaments Casp 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog