Passa al contingut principal

Nou curs 2012/13


Un any més iniciem el nou curs amb moltes ganes i moltes energies! És per això que la Junta d'Antics Alumnes de Casp ja s'ha reunit, com cada mes, per treballar en les vostres necessitats i propostes.

El passat dilluns 17 de setembre, en apropar-se el dia de l'antic alumne, que se celebrarà el proper dia 9 de novembre, la Junta va deliberar sobre diferents aspectes de funcionament i organització dels actes hi tindran lloc i que seran properament comunicats. Així mateix, es va decidir, atenent les dificultats econòmiques per les que passen molts companys i companyes, que es faran tots els esforços per tal de no pujar i, si és possible, reduir el preu del sopar que s'organitza el dia de l'antic i continuar mantenint la gratuïtat de l'aperitiu.
A més a més, la Junta va iniciar les deliberacions per l'atorgament del Premi Carrasco i Formiguera, dotat amb 1.200 € per alguna entitat que estigui desplegant una acció d'ajuda social, dins l'òrbita de l'acció social que desenvolupen els Jesuïtes. Finalment, la Junta va fer repàs de les diferents comissions de treball, va fixar objectius per aquest curs i va renovar alguns dels seus responsables.

Com ja sabeu, teniu a la vostra disposició el correu electrònic de l'associació per tal que pogueu fer-nos arribar les vostres informacions o propostes.
 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog