Passa al contingut principal

Donem suport a l'equip d'antics a la Trailwalker d'Intermon Oxfam


Un grup d'antics alumnes de Casp s'ha inscrit a la Trailwalker d'Intermon Oxfam (això vol dir caminar 100 km en menys de 32h en un grup de 4 persones i 2 més de suport).

Els 6 integrants de l'equip,  antics alumnes de l'escola i amics des de l'època de monitors a les colònies, amb només 3 mesos de campanya ja han aconseguit superar la barrera dels 1500€ per a poder participar a la Trailwalker 2014! I porten recollits més de 2000€!

Antics Alumnes de Casp els donarà suport i si voleu més detalls de l'equip, podeu visitar el seu grup de Facebook: https://www.facebook.com/groups/aetalaia.caspandnens o bé la pàgina de l'equip a la web d'Intermon:
També tenen encara una campanya oberta per apadrinar trams del recorregut. Aquí teniu l'estat actual dels trams:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ApaB-nWUHyfqdEF1Ym9QVnVEVEkwZWtyTWF4T0tyM3c&usp=sharing
Hi trobareu aquells que queden buits i on s'hi podrien afegir companys de les promocions d'antics alumnes. Simplement els hauríeu de comunicar via mail quin tram voleu apadrinar, fer la donació pertinent a la web de la Trailwalker:
https://www.oxfamintermon.org/ca/trailwalker/donatius/pas1?id=25358 i us afegiran al llistat. Quan s'hagi  superat el tram durant la Trailwalker us ho comunicaran.

L’equip el formen:
Oriol Llop
Mar Bobes,
Aurora Fernández
Anna-Llibertat Garcia
Joan Ortin
Marc Puente

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'Antic alumne Guillem Alemany, ens deixa als 22 anys

El passat 7 d'abril ens va deixar el Guillem Alemany Francès, antic alumne de la promoció 2015 que els darrers anys havia col·laborat amb l'associació participant en les taules d'orientació professional de segon de batxillerat. Els seus companys del GCCC li han escrit una vetlla i, juntament amb professors i tota la família de Casp, li han preparat un mural de vetlla virtual. Ho adjuntem a continuació. Descansi en Pau. "Monitors/es, exmonitors/es, professorat i família de Casp, Us comuniquem la trista notícia de la mort dimarts dia 7 d'abril del Guillem Alemany Francès als 22 anys per un atac de cor sobtat. Exalumne de l'escola, participant incondicional de GPAC muntanya i dels campaments d'estiu, va ser durant 5 anys monitor del GCCC, passant per les colònies de 1r i 2n EP i els campaments de 2n ESO.  En les circumstàncies que estem vivint, la família el va haver d'acomiadar en intimitat. Ens trobarem més endavant per compartir el que sentim i fer-n

El nostre estimat Raimon Algueró ens ha deixat

De vegades hi ha notícies que colpeixen per la seva transcendència, i la d'avui és una d'elles. Amb el cor en un puny fem saber que el pare Raimon Algueró S.I., el nostre estimat Raimon, ens ha deixat a l'edat de 85 anys. Va néixer a Barcelona el dia de la Mercè del 1931 i va estudiar als Jesuïtes de Sant Ignasi, a Sarrià. Va fer el noviciat al Monestir de Veruela, a l'Aragó i el mestret a l'escola de Nostra Senyora de Montesión, a Palma de Mallorca. Precisament, en el darrer congrés espanyol d'antics alumnes d'escoles jesuïtes que es va celebrar a Palma de Mallorca, en Raimon va poder retrobar-se amb alguns dels alumnes que havia tingut durant la seva etapa a Montesión, d'on en guardava un gran record. Després va tornar a Barcelona, a Casp, on ha marcat una època i també romandrà al cor de tots els alumnes que han passat per l'escola. Referent per als qui hem estudiat a Casp en els darrers 50 anys, en Raimon ha deixat empremta a generacions d

Comunicat de l'Associació d'Antics Alumnes de Casp sobre la conferència acadèmica del 75è Dia de l'Antic

El proper 8 de novembre l’Associació d’Antics Alumnes de Casp ha organitzat una conferència a càrrec de Maria Eugènia Gay, antiga aluma i degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, titulada “L’advocacia i el dret com a garantia de convivència”. En aquest sentit, arran de les queixes, comentaris crítics i una notícia publicada la setmana passada, des de la junta que coordina l’Associació volem fer arribar les següents consideracions:     La conferència en qüestió és un acte acadèmic que s’emmarca, com altres anys, en la celebració del Dia de l’Antic Alumne de Casp i mai ha pretès tenir un contingut polític de cap mena . Veure-hi una mala intencionalitat en aquest sentit no respon a l’objectiu que ens vam marcar a l’hora de planificar aquesta activitat. Davant de la situació política que travessa el nostre país admetem la nostra equivocació en l’elecció del títol de la conferència , perquè no vam tenir en compte que, sense conèixer el veritable contingut, molts anti