Passa al contingut principal

Donem suport a l'equip d'antics a la Trailwalker d'Intermon Oxfam


Un grup d'antics alumnes de Casp s'ha inscrit a la Trailwalker d'Intermon Oxfam (això vol dir caminar 100 km en menys de 32h en un grup de 4 persones i 2 més de suport).

Els 6 integrants de l'equip,  antics alumnes de l'escola i amics des de l'època de monitors a les colònies, amb només 3 mesos de campanya ja han aconseguit superar la barrera dels 1500€ per a poder participar a la Trailwalker 2014! I porten recollits més de 2000€!

Antics Alumnes de Casp els donarà suport i si voleu més detalls de l'equip, podeu visitar el seu grup de Facebook: https://www.facebook.com/groups/aetalaia.caspandnens o bé la pàgina de l'equip a la web d'Intermon:
També tenen encara una campanya oberta per apadrinar trams del recorregut. Aquí teniu l'estat actual dels trams:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ApaB-nWUHyfqdEF1Ym9QVnVEVEkwZWtyTWF4T0tyM3c&usp=sharing
Hi trobareu aquells que queden buits i on s'hi podrien afegir companys de les promocions d'antics alumnes. Simplement els hauríeu de comunicar via mail quin tram voleu apadrinar, fer la donació pertinent a la web de la Trailwalker:
https://www.oxfamintermon.org/ca/trailwalker/donatius/pas1?id=25358 i us afegiran al llistat. Quan s'hagi  superat el tram durant la Trailwalker us ho comunicaran.

L’equip el formen:
Oriol Llop
Mar Bobes,
Aurora Fernández
Anna-Llibertat Garcia
Joan Ortin
Marc Puente

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog