Passa al contingut principal

L'AAAC us ofereix un recés a La Cova de Manresa el proper 2 de març

Juntament amb les activitats que oferim com a Associació d'Antics Alumnes del col·legi Casp-Sagrat Cor de Jesús, aquest any volem fer una nova proposta, un recés a la casa d'exercicis de La Cova de Manresa, organitzat junt amb l'AAA del col·legi Sant Ignasi.

Seguint amb la formació Ignasiana que hem pogut gaudir tots nosaltres durant els anys escolars, creiem que és molt rellevant poder seguir creixent com a persones durant l'etapa d'antics alumnes. És per aquest motiu que us oferim la possibilitat de poder gaudir d'aquest recés, que tindrà lloc el proper 2 de Març.Començarà a les 10h i acabarà a les 17h i el conduirà el pare Xavier Melloni S.I.

El preu és de 20€ per persona, incloent-hi el dinar (que es pagarà allà mateix). Les places són limitades i es reservaran per ordre d'inscripció.

Per fer la reserva podeu enviar un email a antics.casp@fje.edu, indicant el vostre nom i cognoms i la promoció. Si voleu més informació podeu trucar a l'associació (93 318 93 42) dilluns, dimecres i divendres, de 17 a 20h. L'activitat està dirigida a antics alumnes associats, però en cas que alguna persona no associada 
hi estés interessada, li preguem que es posi en contacte amb nosaltres. Les inscripcions es poden fer fins el 26 de febrer inclòs.

L'adreça de la Cova de St. Ignasi és Camí de la Cova s/n 08241 Manresa (Barcelona), i el seu web:http://www.covamanresa.cat/

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog