Passa al contingut principal

Pep Jové i Pere Monguió, guanyadors de la Hackathon CCMA


L'equip Multivee, integrat per Pep Jové i Pere Monguió, ha guanyat el premi al millor projecte al Hackathon CCMA 2014 gràcies a un sistema de recomanació de continguts audiovisuals basat en la detecció de la proximitat de l'usuari a una pantalla de televisió.

Hackathon, terme que prové de la suma de hacker i marató, és una trobada d'experts en software i altres disciplines per desenvolupar aplicacions de forma col·laborativa. Aquesta marató, organitzada per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, estava centrat en el desenvolupament de projectes interactius que vinculessin mòbil i televisió i es va celebrar durant vint-i-quatre hores, sense interrupció, els dies 2 i 3 de maig, a l'Arts Santa Mònica de Barcelona.


Premi al millor projecteEquip guanyador: MultiVee, format per Josep Miquel Jové, Pere Monguió, Adrià Velardos, Daniel Palou i Àlex Tarragó.

Projecte: Sistema de recomanació de continguts basat en la detecció de la proximitat de l'usuari a una pantalla de televisor. Quan l'usuari s'acosta a un aparell, el televisor li envia al mòbil notificacions de continguts que pot veure en aquell mateix moment en aquella pantalla.

L'equip guanyador presentarà el seu projecte a l'espai Sónar+D, durant el Festival Sónar 2014, el dijous 12 de juny, a les 16.00.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog