Passa al contingut principal

Vuit alumnes de Casp guardonats amb les Distincions PAU del Govern de la Generalitat


Fins a vuit alumnes de Casp van ser guardonats amb les Distincions PAU 2014 de la Generalitat de Catalunya el passat 21 de juliol en un acte celebrat a L'Auditori de Barcelona. Aquests guardons són lliurats cada any pel Govern per distingir als millors alumnes de les Proves d'Accés a la Universitat, concretament a estudiants que han obtingut una qualificació d'excel·lent, de 9 en amunt, als exàmens del passat mes de juny.

Dels 326 premiats d'arreu de Catalunya, els guadonats per part dels Jesuïtes de Casp són Víctor Guerra, Guillem Mendez, Roberto Forbicia, Marina Pons, Aleix Ramia, Marina Sorribes, David Aguilar i Mariona Ruiz. Tots ells van rebre els diplomes acreditatius de mans del Conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, i d'altres autoritats presents 


Tots ells, representen la millor tradició de formació personal i acadèmica del Col·legi Casp i ja formen part dels Antics Alumnes de Casp. Enhorabona pel reconeixement!Per descarregar les imatges en la seva mida original ho podeu fer des del Flickr d'Antics Casp.

Si voleu més imatges de l'acte les trobareu a l'àlbum Flickr de les Distincions PAU del Govern.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog