Passa al contingut principal

Trobada d'Antics Alumnes a MontserratEl passat dissabte 4 d'octubre, dia de Sant Francesc d'Assís, antics alumnes de totes les escoles de jesuïtes de Catalunya es van trobar a Montserrat.
Aquest acte, organitzat per les Associacions d'Antics Alumnes per commemorar el 200è aniversari de la restauració de la Companyia de Jesús a Espanya, va servir per gaudir d'un matí de retrobaments i intercanvi.
Després de l'acollida inicial, el pare Llorenç Puig, nou delegat de la provincia a Catalunya, va oferir un discurs destacant la importància dels antics alumnes, la seva missió laica i el treball en xarxa.
Tot seguit es va celebrar una Eucaristia a la Basílica de Montserrat, concelebrada pel pare Raimon Algueró. Per acabar la trobada, un dinar de germanor al restaurant Montserrat va permetre seguir compartint experiències i gaudint de la companyia.
Esperem que aquest agermanament es demostri com un punt de partida de la col.laboració entre les Associacions d'Antics Alumnes i noves trobades la segueixin.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog