Passa al contingut principal

Recés Antics Alumnes Sant Ignasi i Casp

El passat 25 de gener un grup d’exalumnes de les escoles de jesuïtes de Sant Ignasi i de Casp ens vam trobar a la Casa d’Exercicis de Manresa (“La Cova” com també se la coneix) per dedicar un dia a la reflexió i la meditació. El recés va ser conduit per Xavier Melloni S.I.,  i va girar en torn a la crida de Déu a cadascú i la resposta a aquesta vocació personal.  

Desprès d’una llarga estona de salutacions i intercanvis de records, i en un clima de silenci, vam poder gaudir de les noves sales i de les vistes des de la terrassa recentment oberta, que  en un dia com aquell eren esplèndides.  

Tanmateix, us anunciem també que la cova de Sant Ignasi, tancada actualment per obres, es tornarà a obrir desprès de eliminar alguns dels elements decoratius que més l’allunyaven del seu estat original quan sant Ignasi la va habitar. Tot forma part dels preparatius per commemorar en el 2022, el 500 aniversari de l’estada de Sant Ignasi a Manresa. 

Des d’aquí donem les gràcies als nostres companys del col·legi de Sarrià que,  ja per segon any consecutiu, ens han acollit per compartir aquesta experiència entre les dues Associacions. 
I acabem amb una de les frases de la jornada, provinent d’una cançó argentina, i que aquí us deixem...”tener menos para tenerse más”


Maria del Carme Llasat (prom.1976)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog