Passa al contingut principal

La junta de la Federació espanyola d’Antics Alumnes es reuneix per fer balanç de mandat


El passat dissabte dia 21 de febrer se celebrà a Madrid una reunió de la junta de la Federació espanyola d’associacions d’antics alumnes de Jesuïtes.

A la reunió va assistir, ja que forma part de la junta,  el nou president de la Confederació europea d’antics alumnes  de jesuïtes,  Enric Rebés, qui alhora també és membre de l’associació d’antics alumnes de Sarrià-Sant Ignasi, i on va presentar els objectius de la confederació pels propers anys. D’aquests, en destaquen la voluntat de millorar la comunicació, intentar mobilitzar noves associacions dels antics països de l’est, sobretot pel que fa a la participació dels antics alumnes més joves i aconseguir, a través de les xarxes socials, més unió entre els antics alumnes d’Europa.

Enguany finalitza també el mandat de l’actual junta de la federació espanyola, fet pel qual es va fer un balanç de la feina feta els darrers quatre anys. En aquest sentit, els punts forts que es van destacar de la tasca duta a terme són el nou web i pàgina de Facebook de la Federació, la consolidació dels Congressos com a punt de trobada bianual de les associacions, la revitalització d’algunes associacions específiques i la revifada presència internacional de la federació.

Per altra banda, els punts febles o mancances detectats respecte els objectius inicialment plantejats són la manca de fluïdesa de la comunicació entre federació i associacions per poder millorar la comunicació d’accions via web, la falta d’un espai per fer intercanvis entre les associacions als congressos celebrats i, malgrat alguns dels punts forts anteriorment citats, cal dedicar encara més ajuda, en allò que sigui possible, a les associacions poc actives.

Finalitzada la reunió es va produir  un moment trist ja que se’ns va comunicar la defunció de José Mª Cabezudo, Chema, que va ser president de la federació des de 1994 fins a 2003. Sempre el recordarem amb un somriure al cor.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog