Passa al contingut principal

Resum de la reunió de junta del mes de febrer


La reunió de la junta de l’Associació, que va tenir lloc a Casp el passat 23 de febrer, va presentar l’Elisabet Rodríguez com a nova secretària de la junta. L’Elisabet, periodista de professió i antiga alumna de l’escola, assumeix les tasques que fins ara desenvolupava en Xavier Bueno i, entre altres coses, ja ha començat a treballar en la digitalització de les antigues fotografies dels catàlegs escolars per tal que aquestes puguin estar a disposició de l’Associació i les diferents activitats que es duen a terme durant l’any. A més d’aquesta iniciativa detallem alguns dels punts tractats durant la reunió de la junta:
  • A l’informe d’activitats de la junta es felicita a Quique Rebés, company de l’Associació d’Antics Alumnes de Sarrià, pel seu nomenament com a representant de la Confederació Europa d’Antics Alumnes de Jesuïtes. Els representants de Casp hem assistit a la reunió de la confederació espanyola on, entre altres coses, s’acorda l’impuls de les polítiques de comunicació de les diverses associacions i la integració de la gent jove a les seves activitats i també hem estat presents a la reunió de la Plataforma Apostòlica Local Barcelona-Centre dels Jesuïtes.
  • La junta acorda que, per tal de millorar la comunicació amb els associats, a partir d’ara s’ampliaran els continguts que es van publicant al bloc. S’introdueixen resums de les reunions de la junta, com el que esteu llegint, i es mantindrà la comunicació regular a través del twitter i el facebook de l’AAAC, com ja s’està fent d’uns mesos ençà.
  • El nou número de la revista Casp&Tics, que reben tots els associats, ja s’està cuinant! Enguany, la temàtica escollida és ‘Èxodes’, i presentarà casos d’antics alumnes que, per diversos motius, han hagut de marxar a estudiar, treballar o viure a altres països.
  • La Comissió Social de l'associació presenta una proposta de col•laboració amb la Fundació Estel Tàpia del Raval, que van ser premiats amb el premi Carrasco i Formiguera, que es dedica a la inclusió social i laboral de persones adultes en situació de vulnerabilitat social i econòmica. La possible col•laboració, encara pendent de concretar, busca ajudar que la Fundació Estel Tàpia pugui obtenir recursos per continuar amb la seva tasca social.
Altres punts que es van tractar són la nova legislació econòmica i laboral per a associacions com la nostra, l’avaluació de la jornada de Taules Rodones i propostes per a l’edició de 2016.

Finalment, es va fixar la nova Assemblea General anual pel proper 20 d’abril. Recordeu que és oberta a tots els membres de l’associació. Us hi esperem!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog