Passa al contingut principal

Resum de la reunió de junta del mes de març


La junta ordinària de l’associació celebrada el passat 25 de març a l’escola, i després d’aprovar l’acta del passat mes de febrer, va tractar diversos temes que passem a exposar a continuació:

  • Tal com es va acordar en l’última reunió, la Comissió de Comunicació exposa la bona acollida que ha tingut entre els ex-alumnes els resums de junta (com aquest), que s’han començat a publicar al bloc de l’associació. Així mateix, també ha quedat penjat el resum de la Reunió de la Federació Espanyola d’Antics Alumnes del passat 21 de febrer, així com la crida per a antics alumnes que visquin fora i vulguin participar en el proper número de la revista. Una ex-alumna ja s’ha posat en contacte amb la comissió de comunicació per tal de poder explicar la seva experiència i està engegat el procés de posada en contacte amb altres ex-alumnes que viuen a l’estranger. Animem a tots aquells ex-alumnes que hi vulgueu participar a que us poseu en contacte amb nosaltres.
  • La reunió de la confederació Europea d’antics alumnes de jesuïtes, que ha tingut lloc a Dublín, ha posat sobre la taula dos punts essencials. Per una banda, l’any que ve se celebrarà el Congrés Europeu a Roma, a la tardor, per tal que coincideixi amb l’elecció del nou General de la Companyia de Jesús. El tema en què se centrarà el Congrés a Roma seran les migracions. El segon punt a tractar va ser el lloc on es faria el proper Congrés Mundial de 2021. Barcelona sona com a candidata. Durant la reunió cada país també va exposar els principals problemes que tenien a les seves respectives associacions, amb trets comuns a totes: falta d’antics alumnes, pèrdua de gent jove, falta de networking i pèrdua d’identitat. En un proper article s’exposarà amb més deteniment els punts tractats.
  • Es tracta la data de la futura (a data de celebració de la junta) presentació de l’associació als alumnes de batxillerat. Enguany, es planteja un nou mètode d’elecció dels delegats de curs. Aquests són els que actuaran com a representats de tots els seus companys en la junta de l’associació a partir que passin a ser ex-alumnes (és a dir, a partir de l’endemà del dia de l’Orla). Properament també farem un balanç de la jornada de presentació.
  • S’ha ajornat la celebració de l’Assemblea anual de l’associació al proper 18 de maig. Recordem que tots els antics alumnes hi sou convidats, tant si sou associats, com si no ho sou i voleu conèixer una mica més d’aprop l’activitat de l’associació. A través dels canals de comunicació oficials de l'associació es farà pública la convocatòria de l'assemblea.
Tot i que aquests són els temes principals tractats a la reunió, també es sol•licita l’opció de fer una reunió monogràfica de la junta per tractar noves activitats que interessin als antics alumnes, i es convida a participar en una propera junta als responsables de les rutes de la Cova de Sant Ignasi.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog