Passa al contingut principal

Projecte: TRIAcasadecolonies.com

Des de l'Associació d'Antics Alumnes volem ser altaveu també de tots aquells projectes que persones formades a Casp estan tirant endavant.

Aquest és el cas de Jordi Domènech, antic alumne de l’escola de la promoció 2006, que ha creat un portal enfocat a la comunitat educativa per triar cases de colònies: TRIAcasadecolonies.com


Així és com el Jordi explica el seu projecte:

"La meva vinculació amb l’escola no ha deixat mai d’existir, fins ara he estat implicat en diferents projectes educatius, però amb el que més ha estat el GCCC (Grup de Colònies i Campaments de Casp).

Treballant en el sector educatiu, també com a mestre, em vaig adonar que trobar una casa de colònies disponible i que fos just com l’estava buscant era força complicat i laboriós. És per això que vaig decidir, ara farà un parell d’anys, emprendre un nou projecte en el qual he dedicat molt esforç: .

TRIAcasadecolonies.com és una web amb un ampli inventari de cases de colònies i albergs de Catalunya. Cadascun dels establiments té una fitxa molt extensa amb totes les característiques i serveis que ofereix. A més, disposa d’un buscador que aproxima força les opcions que un busca. El nostre principal objectiu és convertir l’experiència de la recerca d’una casa de colònies en una cosa fàcil, intuïtiva i que sobretot requereixi molt menys temps personal.

Tot plegat ha representat un repte molt gran que tot just ara comença a compensar tota la dedicació que hi hem posat. Contactar amb totes les cases de colònies i fer-te un forat el sector ha estat se’ns dubte ha estat el més complicat.

Un dels millors serveis que oferim és la possibilitat de posar-se en contacte amb nosaltres, demanar el que s’està buscant i en un parell de dies proposem gratuïtament tots els establiments disponibles que compleixen les demandes fetes prèviament.

Us animo a visitar la web i a gaudir de qualsevol de les cases de colònies o albergs amb família o amics!"Comentaris

Entrades populars d'aquest blog