Passa al contingut principal

Albert Arribas guanya el premi teatral Quim Masó

Albert Arribas, antic alumne de Casp, ha guanyat el Premi Quim Masó pel projecte teatral F.R.A.U. L'obra s'estrenarà al proper Festival Grec de Barcelona i formarà part del cartell del Temporada Alta 2016 de Girona.

Albert Arribas

Albert Arribas, dramaturg i director teatral, ha aconseguit el guardó per l'escenificació de l'obra Quadern del Frau d'Albert Balasch, professor al Col·legi Casp de llengua i literatura catalana i tutor de 4rt d'ESO. El llibre, on Balasch ha recollit i reescrit la seva obra, veurà la llum properament de la mà d'Edicions 62.

El jurat del Premi Quim Masó 2015 ha proclamat guanyador 'F.R.A.U.', presentat per Albert Arribas i Centaure Produccions, d'entre un total de 25 propostes.

L’equip artístic de F.R.A.U. estarà integrat per Albert Arribas, a càrrec de la dramatúrgia i direcció, i Mònica Almirall, Jordi Collet, Oriol Genís, Antònia Jaume, Marta Ossó i Albert Prat com a intèrprets. Tots ells formen Centaure produccions, una companyia teatral que va néixer l’any 2013 i ha estrenat els espectacles 'Vespres de la Beata Verge', 'El cant de la gorgona', 'Moro com a país', 'Sala de miralls' o 'Selecció'. Aquesta temporada tenen previst estrenar 'Licaó' i 'Vergonya eterna'.

Alguns articles de premsa on s'explica la notícia:

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog