Passa al contingut principal

Nou número de la revista. Èxodes: de Casp al món

A tots els associats ja us haurà arribat l'últim número de la revista Casp&tics, titulat Èxodes: de Casp al món.En aquesta edició ens hem volgut centrar en les experiències de cinc antics alumnes que han marxat a viure fora. Cadascuna d'aquestes persones ens explica les seves vivències i el perquè d'aquesta decisió. Elles són la Marta Gallego, la Nila Castelló, l'Ester Gea, la Roser Caminals i l'Albert Ubach.

Tampoc no ens hem volgut oblidar de les persones que viuen aquest Èxode en direcció oposada i inicien un complicat viatge cap al nostre país. Recollim la carta de José Luis Pinilla, SJ, on tracta aquest aspecte i afirma que "cap de les lleis d'immigració i estrageria s'apropa a l'Evangeli".

A més a més, la revista també presenta les experiències dels delegats de les promocions que van celebrar el seu aniversari a l'últim Dia de l'Antic Alumne, així com les activitats dutes a terme per l'Associació i les notícies més rellevants del seu entorn.

Si ets Associat i encara no has rebut la revista o si no ho ets però t'agradaria rebre-la, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a antics.casp@fje.edu.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog