Passa al contingut principal

Els 'Robocaspers' participen a la WRO Qatar 2015


Les competicions de robòtica educativa estan cada vegada més esteses. La disponibilitat de material i, el cada vegada més elevat enginy dels seus participants fa que construir robots i fer-los competir entre ells sigui cada vegada més habitual. El que no és tant habitual és destacar entre els millors dins d'aquestes competicions. I això precisament és el que ha fet un equip d'alumnes de Casp, els Robocaspers, que fa poc van competir representant el nostre país a la World Robot Olympiad de Doha (Qatar) 2015, la competició de robots més important del món.

Els Robocaspers no són uns novells. Malgrat la seva joventut des del 2012 que es preparen per assolir cada vegada reptes més imponents i ja han participat a diversos campionats, viatjant per tota espanya o, fins i tot a la final internacional celebrada l'any passat a Sotxi, Rússia. Els seus integrants, l'Arnau, el Francesc, el Guillem i el Jordi són apassionts de la robòtica, de les noves tecnologies i, sobretot, dels reptes.

Des de l'Associació d'Antics Alumnes de Casp sempre hem mirat pel foment del talent, tant dels nostres alumnes com dels antics, pel que quan vam saber que els Robocaspers necessitaven suport per poder anar a competir a Qatar ràpidament ens hi vam posar en contacte per poder-los donar un cop de mà. Una vegada han participat els Robocaspers han volgut fer arribar un petit escrit d'agraïment, tant als antics com a tots els que els han donat suport en aquesta darrera aventura.

"El cap de setmana del 6 al 8 de novembre vam poder fer realitat el que ens havíem proposat i vam tenir l'oportunitat de competir amb més de 70 equips de la categoria Gen II Football a la final internacional de la World Robot Olympiad (WRO) celebrada a Doha (Qatar). Hem viscut una experiència única que ens ha permès assolir la tercera posició en la nostra lliga classificatòria, perdent únicament un enfrontament amb un equip de Tailàndia, l'actual campiona del món. Malgrat que no hem pogut accedir a la final, hem rebut la millor classificació obtinguda mai per un equip representant Espanya, i hem obtingut un certificat a l'excel·lència fruit de la nostra participació.

Volem agraïr de tot cor, a l'Associació d'Antics Alumnes Casp pel seu recolzament a la nostra participació a aquest esdeveniment, així com a tots els altres col·laboradors que hem tingut, HP, Catalana Occidente i tots els particulars i petites empreses a través de la plataforma de micromecenatge  TotSuma."
Robocaspers 
A continuació us deixem un petit vídeo-resum de la participació dels Robocaspers a la final de WRO Qatar 2015. També podreu trobar més informació al seu web.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog