Passa al contingut principal

Records de la BetLa Bet Giró, antiga alumna de Casp de la promoció del 1997, va morir el passat 20 d'octubre a causa d'una complicació de l'embaràs. Des d'aquí volem donar tot el nostre suport a la família i aprofitar també per fer-nos ressò de la iniciativa que han impulsat.La seva germana ens explica com, totes aquelles persones que hagin conegut la Bet, poden aportar les experiències que han compartit amb ella pel record de la família:


La meva germana va morir per una complicació de l'embaràs... Molt poc freqüent però molt greu. Davant la urgència, se li va fer una cesària per salvar el Martí, però amb ella no van aconseguir el mateix. Creiem que el darrer que va saber va ser que naixeria el Martí, i que el cuidaríem. 
Quan ens van dir que estaven embarassats, la Bet i el Pere, la seva parella, van triar una frase d'una tribu que diu que "para educar a un niño hace falta la tribu entera"... Ara és terriblement real... Però alhora és també un testament. El Martí només haurà conegut la seva mare des de dins... No podem dir que no l'ha conegut perquè han estat els seus mesos més feliços, sense cap mena de dubte... Però una de les tasques que tenim com a tribu és que conegui la seva mare, el seu somriure i com es feia estimar. 
Per això hem creat el mail sonrisadebet@gmail.com per recollir històries de tothom que vulgui. Evidentment poden ser textos emotius, poètics i preciosos... Però no tothom pot o li ve de gust... Volem escrits, fotos, cançons, anècdotes viscudes, moments compartits... Perquè d'això es composa una vida... I no podem negar que la seva ha estat intensa. 
A més, aprofitem per fer una petició. A la Bet li van transfondre sang, plaquetes i plasma a quiròfan. I el Martí ha estat prenent, els primers dies, llet materna del Banc de Llet. Tothom que pugui donar sang o plasma i totes les mares lactants que vulguin donar la seva llet, els animem a fer-ho... La Bet i el Martí n'han fet servir i estem enormement agraïts. 
Núria Giró

Comentaris

  1. Molta força bonica; a tu, a la tribu sencera, a en Martí i a la Bet. Un gran projecte. Endavant.

    ResponElimina
  2. Molta força bonica; a tu, a la tribu sencera, a en Martí i a la Bet. Un gran projecte. Endavant.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog