Passa al contingut principal

Sopar Solidari, nova iniciativa dels pares i mares en col·laboració amb els Antics Alumnes

Hi ha coses que surten de forma espontània, que no cal molt d’esforç perquè acabin essent una realitat. I una d’elles serà el Sopar Solidari que els pares i mares de l’escola hem decidit organitzar el proper 9 de juny al pati de Casp. Quines podrien ser les raons que explicarien la bona acollida que està tenint el Sopar Solidari?
N’apuntem tres:

Un Sopar Solidari en favor dels refugiats: A l’escola tracten la greu problemàtica dels refugiats que somnien en entrar a Europa. Als mitjans de comunicació n’han fet titulars de forma reiterada. Els nostres fills ens pregunten les causes d’aquest drama humanitari. És evident que també les famílies volem reaccionar i fer el nostre propi gest de solidaritat. Serà un sopar de compromís on destinarem tots els recursos a campanyes de suport als refugiats

La unió fa la força. No és un tòpic. És cert. Hem notat les ganes de molts pares de veure que no estan sols. Hem notat la il.lusió de molts que volen confirmar que comparteixen amb molts d’altres pares i mares un ferm compromís per educar els seus fills, de fer-ho juntament amb l’escola i de contribuir a fer un món més just.

Una nit única. Farem una cosa que no s’ha fet mai: sopar els pares i mares, antics alumnes, professors i alumnes de batxillerat, tots junts al pati. Compartir un capvespre de primavera, acompanyats pel conjunt musical Mig quart de segle format per antics alumnes i també per alguns músics de la pròpia Escola de Música de Casp. I tot plegat, seguint les instruccions dels presentadors de l’acte, ni més ni menys que els actors José Corbacho i Anna Barrachina (també pares de l’escola).

Us convidem a sumar-vos a la il.lusió espontània de molts pares i mares que, malgrat ser un petit gest, volen fer la seva pròpia contribució solidària en resposta al drama dels refugiats. L’illa de Lesbos i la frontera grega pot semblar massa lluny, la resposta de tots plegats està marcada al nostre calendari: 9 de juny a les 20.30h al pati de Casp.

Els pares i mares de l’AMPA CASP


INSCRIPCIONS


Per a la inscripció al sopar, es pot fer un ingrés al compte:  ES25 2013 6066 3602 0079 4067 indicant nom família i nombre participants o bé a la Secretaria de Casp.
Volem agrair especialment el suport dels nostres patrocinadors, CUINA ROCA i DASLER. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog