Passa al contingut principal

Antoni Soler, nou president de FundiPau
Antoni Soler ha sigut nomenat president del patronat de FundiPau. Soler, professor de Casp del 1981 al 2015, havia col·laborat amb l'entitat ja desde la seva creació l'any 1983 de la mà d'Alfons Banda.

FundiPau

“Assumeixo el càrrec, conscient d’heretar una obra ingent, feta gràcies a l’esforç i al treball de molts i amb la il·lusió d’atansar-nos una mica més cap aquest horitzó on la guerra no serà més que un mal record del passat, que ens avergonyirà. Mentrestant, cada mort evitada, cada vida dignificada ja justifica la nostra feina.” Amb aquestes paraules, Soler ha acceptat la responsabilitat prenent el relleu de Xavier Masllorens.

FundiPau, o Fundació per la Pau, és una entitat que impulsa la Cultura de Pau i la Noviolència. El seu treball s'orienta cap a la desaparició progressiva de la violència estructural i la dignitat igual de totes les persones, especialment des del camp de l'educació.

Química i Ètica a Casp

Antoni Soler, nascut a Barcelona l’any 1951, és llicenciat en Ciències Químiques per la Universitat de Barcelona. A Casp va impartir classe de Química i d'Ètica a Batxillerat fins al 2015, any en què es va jubilar.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog