Passa al contingut principal

Trobades europees d'antics alumnes de jesuïtes: del 14 al 16 de setembre

Web del Congrés

Del 14 al 16 de setembre de 2016, celebrarem a Roma els TROBADES EUROPEES D'ANTICS ALUMNES DE JESUÏTES, en els quals abordarem el tema de  'La Migració i  la Crisi de Refugiats: temps per reflexionar i d'actuar'.
 Malauradament, avui centenars de milers de nens i adults malviuen a les portes de la nostra Europa, esperant un futur millor, mentre que altres es deixen la vida a les aigües que banyen les nostres platges. Es tracta d'un problema humanitari cada vegada més greu, en el qual estem cridats a aportar el nostre granet de sorra a partir dels valors ignasians que vam tenir la fortuna de rebre des de la nostra infància.
A més, hi ha el fenomen de la integració en les societats de destinació dels nouvinguts, que provoca tensions i, de vegades, amenaça la cohesió social. Certament és un fenomen complex, però que depèn molt de la nostra actitud com a persones cap a aquestes altres persones que fugen del malson en què s'ha convertit el seu país. Creiem que serà una gran oportunitat per reflexionar i per compartir experiències a Roma, on podrem guanyar el Jubileu de la Misericòrdia, i on també tindrem ocasió de resar amb el Papa Francesc (de moment, en l'audiència general).

Finalment, us animem a participar en el pelegrinatge que tindrà lloc entre el 10 i el 13 de setembre, abans de les Trobades, a la que caminarem tres dies el camí franciscà entre Gubbio i Assís (15 km / dia).

Tota la informació sobre el congrés, incloent programa, preus i allotjament, la trobareu al seu espai web. Us animem a entrar-hi i apuntar-vos-hi!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog