Passa al contingut principal

La primera reunió de junta del curs va tenir moltes benvingudes

Durant el passat mes de setembre l'Associació ha fet la primera reunió de junta del nou curs. I ha estat una reunió de benvingudes.


Per una banda, i com a primer punt de l'ordre del dia, s'ha donat la benvinguda a la nova directora de l'escola, Maite Andreu. Segons els estatuts de l'Associació, el directors de Casp formen part de la junta, pel que estem contents de sumar una nova companya de viatge a la junta en substitució d'en Joan Bassas. També s'ha pogut donar la benvinguda als nous delegats de la promoció 2016

Com és costum, les comissions socials i de comunicació han fet un breu informe de la seva activitat, on d'estaca l'elecció del Premi Carrasco i Formiguera i l'enviament de la revista Casp&Tics, que ja debeu estar rebent a casa tots els associats. Però la més comentada, com no podia ser d'altra manera, ha estat la comissió de preparació del Dia de l'Antic, que ja fa setmanes que treballa, però que ha entra en la fase final del dia gran dels Antics Alumnes. Enguany us recordem que el 73è Dia de l'Antic Casp se celebra el proper divendres 4 de novembre, amb una conferència prèvia de Josep Ferrer Llop, exrector de la Universitat Politècnica de Catalunya, el dijous 3 de novembre. No hi podeu faltar!

Finalment també s'ha comentat abastament el darrer congrés europeu d'antics alumnes de jesuïtes a Roma, un de molt especial, perquè els representants de l'associació van poder ser rebuts en audiència privada pel Papa Francesc, com ja hem anat comentant en altres notícies.

Per tant, només ens queda desitjar un molt bon curs 2016-2017 a totes i tots els antics alumnes!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog