Passa al contingut principal

Convoquem les Assemblees Generals ordinària i extraordinària el proper 15 de maig


Us convoquem el proper dilluns 15 de Maig de 2017, a les 19’30 hores, en primera convocatòria i a les 20 hores en segona convocatòria, a l’Assemblea General Ordinària amb el següent:

ORDRE DEL DIA
Lectura i aprovació de l’Acta de la darrera Assemblea.
Presentació de les activitats de l’associació.
Aprovació de l’Estat de Comptes de l’exercici 2016.
Presentació i aprovació del pressupost per l’any 2017.
Informacions, precs i preguntes.

Enguany es compleixen els quatre anys de mandat de l’actual Junta Directiva i és per això que, en compliment dels articles 16 i 18 dels vigents Estatuts, es procedeix a iniciar el Procés Electoral per a la renovació dels càrrecs de la Junta Directiva. D'acord al que disposa l’article 7 dels vigents Estatuts per ser elegit només cal ser soci de l’Associació. El termini per a la presentació de candidatures finalitzarà el proper dia 5 de maig de 2017. Les candidatures cal presentar-les a la Secretaria de l’Associació, indicant el vostre nom i cognoms, NIF, adreça amb el telèfon i el correu electrònic, la Promoció a la que pertanyeu i càrrec al que us presenteu. Per això, seguidament a l'Assemblea Ordinària se celebrarà l'Assemblea General Extraordinària amb el següent:

ORDRE DEL DIA
Elecció de la Junta Directiva

Us convidem a tots, especialment als delegats de promoció, a assistir a les Assemblees o, si no hi podeu assistir, delegar el vot en algun company per tal que la Junta Directiva que resulti escollida gaudeixi de la màxima legitimitat que la vostra participació donarà.

A més, és un bon moment per recordar que si desitgeu col·laborar ocasional o periòdicament amb la Junta Directiva, encara que no us presenteu a cap càrrec, us podeu adreçar a la secretaria de l’associació al telèfon 933189342 de 16h a 20h.( dilluns, dimecres i divendres ). Us hi animem!

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog