Passa al contingut principal

Ens ha deixat Eugeni Bofill, vocal de la Junta dels Antics Alumnes de Casp

Gran conversador, un home discret, afable, que sempre tenia unes paraules cordials per a tothom. Així recordarem sempre a Eugeni Bofill (promoció de 1945), vocal de la Junta Directiva de l'Associació d'Antics Alumnes del Col·legi de Casp, que ens ha deixat aquest dijous 5 d'octubre a causa d'una malaltia. 

Nascut a Viladrau (Barcelona), durant tota la vida va estar vinculat amb els valors literaris del Montseny i especialment del poble que el va veure néixer. Detallista, precursor del romanticisme poètic, era un enamorat de la poesia, però tampoc desaprofitava l'ocasió per explicar els acudits més blancs que es poden esperar.  

Va començar a estudiar la carrera de Medicina, però finalment es va fer càrrec de la merceria familiar, un establiment centenari situat al carrer Via Laietana, proper al col·legi on havia estudiat anys abans. 

Gran culé, fa alguns mesos encara se'l podia trobar al Camp Nou, els dies de partit. Eugeni Bofill era sobretot una persona compromesa, també amb el nostre col·legi. A la darrera Junta directiva, que vam celebrar el passat mes de setembre, les seves filles li van recomanar que es quedés a casa, perquè ja estava fluixet de salut. I ell, simplement, va respondre: "Per l'escola, sempre". 

Gràcies Eugeni pel teu suport, la teva presència i el teu saber fer. Et trobarem a faltar! Descansa en pau. 

Divendres 6 d'octubre, a partir de les 15 hores, s'obrirà la sala de vetlla al Tanatori de les Corts de Barcelona i l'endemà, a les 13 hores, tindrà lloc la ceremònia de comiat.   


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog