Passa al contingut principal

Participa en el llibre que s'està preparant sobre en Raimon Algueró


Des de l'Associació d'Antics Alumnes Casp ens fem ressó d'una iniciativa sorgida d'un grup de persones vinculades amb l'escola per tal de fer realitat un llibre sobre la figura d'en Raimon Algueró, jesuïta referent del col·legi i que ens va acompanyar a molts de nosaltres com a alumnes i exalumnes de Casp i que va morir el 20 d'abril de 2017. Us deixem les ratlles que ha escrit Dolors Parellada, professora de Casp. 


Estimats companys de Casp, 

Durant tot aquest curs som molts els que hem trobat a faltar en Raimon i al mateix temps hem sentit la seva presència! En totes les celebracions hem pregat per tal que el seu estil, la seva manera de fer, la seva estima, en definitiva, el seu esperit ens acompanyi sempre.

És per això que un grup de persones molt vinculat a Casp i als jesuïtes hem pensat en la possibilitat d’editar un llibre sobre la vida d'en Raimon i el seu testimoni.
Un llibre fet entre totes les persones que el vam conèixer i hem quedat contentes i agraïdes per haver-lo tractat.

Per fer-ho possible, demanem la col·laboració a cadascú de vosaltres: escriure en el full adjunt quina és l’experiència de la teva relació amb en Raimon. Algun fet, anècdota, consell, vivència, celebració, excursió, recés, conversa... que penses que ajudarà el que altres persones ho coneguin.

No podrà ser anònim, doncs potser voldrem contactar amb tu per si hem de fer algun aclariment o ampliació. Voldríem recollir els testimonis durant el mes de juny.


Podeu enviar-ho als correus electrònics: recordantraimon@fje.edu o a dolors.parellada@fje.edu

Us animem a participar d'aquesta gran iniciativa! Fes arribar el teu testimoni!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog