Passa al contingut principal

Participa en el finançament del baix-relleu en record del Raimon AlgueróDes de l'Associació d'Antics Alumnes de Casp volem recordar al Raimon Algueró S.I., conciliari de l'associació i una de les persones que més important ha estat per a tantes generacions d'estudiants que han passat pel col·legi.

Per això, estem preparant un baix relleu, de la mà de l'escultor i antic alumne de Casp Lau Feliu i que, situat als passadissos de l'escola, permetrà a les properes generacions d'estudiants recordar els valors que el Raimon sempre ens va transmetre. Per fer-ho possible, necessitem la teva ajuda!

................................................

Demanem l'ajuda de tots els antics alumnes fent un donatiu que faci possible aquest somni
................................................

QUÈ HAS DE SABER PER FER UN DONATIU PER LA CAMPANYA    

Per participar a la campanya només has de seguir les passes que t'indiquem a continuació:

 1   Enviar un correu electrònic a antics.casp@fje.edu
  • A l'assumpte del correu cal posar 'Donatiu Raimon Algueró' 
  • Al cos del correu cal indicar el teu nom i la quantitat que vols donar (a partir de 10€).
  • Si vols també ens pots indicar de quina promoció ets.  

 2   Fer una transferència bancària amb la quantitat que has indicat que vols donar.
  • Al concepte de la transferència cal posar el teu nom i cognoms.
  • El número de compte bancari per fer la transferència és: ES76 0182 4618 1902 0001 5142


 3   També podeu fer el donatiu a la Secretaria de l'Associació (a l'escola), en persona, o en els esdeveniments que organitza l'Associació (Dia de l'Antic, Casp Rock, etc.)
................................................

 QUANTITAT A RECAPTAR  
El cost de l'escultura és de 5.500€.
Si se sobrepassa aquesta quantitat tot el sobrant servirà per finançar un projecte social.

 DATA LÍMIT  
La campanya estarà activa fins el divendres 21 de desembre.
  ................................................

Vols conèixer en Lau Feliu? Ell mateix t'explica com es va inspirar per a l'escultura que ha fet en record del Raimon Algueró.
TOTS els donants rebran un certificat acreditatiu de participació en la campanya de finançament.

A principis de gener s'anunciarà la data en la que es penjarà l'escultura als passadissos del costat del vestíbul de Casp.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'Antic alumne Guillem Alemany, ens deixa als 22 anys

El passat 7 d'abril ens va deixar el Guillem Alemany Francès, antic alumne de la promoció 2015 que els darrers anys havia col·laborat amb l'associació participant en les taules d'orientació professional de segon de batxillerat. Els seus companys del GCCC li han escrit una vetlla i, juntament amb professors i tota la família de Casp, li han preparat un mural de vetlla virtual. Ho adjuntem a continuació. Descansi en Pau. "Monitors/es, exmonitors/es, professorat i família de Casp, Us comuniquem la trista notícia de la mort dimarts dia 7 d'abril del Guillem Alemany Francès als 22 anys per un atac de cor sobtat. Exalumne de l'escola, participant incondicional de GPAC muntanya i dels campaments d'estiu, va ser durant 5 anys monitor del GCCC, passant per les colònies de 1r i 2n EP i els campaments de 2n ESO.  En les circumstàncies que estem vivint, la família el va haver d'acomiadar en intimitat. Ens trobarem més endavant per compartir el que sentim i fer-n

El nostre estimat Raimon Algueró ens ha deixat

De vegades hi ha notícies que colpeixen per la seva transcendència, i la d'avui és una d'elles. Amb el cor en un puny fem saber que el pare Raimon Algueró S.I., el nostre estimat Raimon, ens ha deixat a l'edat de 85 anys. Va néixer a Barcelona el dia de la Mercè del 1931 i va estudiar als Jesuïtes de Sant Ignasi, a Sarrià. Va fer el noviciat al Monestir de Veruela, a l'Aragó i el mestret a l'escola de Nostra Senyora de Montesión, a Palma de Mallorca. Precisament, en el darrer congrés espanyol d'antics alumnes d'escoles jesuïtes que es va celebrar a Palma de Mallorca, en Raimon va poder retrobar-se amb alguns dels alumnes que havia tingut durant la seva etapa a Montesión, d'on en guardava un gran record. Després va tornar a Barcelona, a Casp, on ha marcat una època i també romandrà al cor de tots els alumnes que han passat per l'escola. Referent per als qui hem estudiat a Casp en els darrers 50 anys, en Raimon ha deixat empremta a generacions d

Comunicat de l'Associació d'Antics Alumnes de Casp sobre la conferència acadèmica del 75è Dia de l'Antic

El proper 8 de novembre l’Associació d’Antics Alumnes de Casp ha organitzat una conferència a càrrec de Maria Eugènia Gay, antiga aluma i degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, titulada “L’advocacia i el dret com a garantia de convivència”. En aquest sentit, arran de les queixes, comentaris crítics i una notícia publicada la setmana passada, des de la junta que coordina l’Associació volem fer arribar les següents consideracions:     La conferència en qüestió és un acte acadèmic que s’emmarca, com altres anys, en la celebració del Dia de l’Antic Alumne de Casp i mai ha pretès tenir un contingut polític de cap mena . Veure-hi una mala intencionalitat en aquest sentit no respon a l’objectiu que ens vam marcar a l’hora de planificar aquesta activitat. Davant de la situació política que travessa el nostre país admetem la nostra equivocació en l’elecció del títol de la conferència , perquè no vam tenir en compte que, sense conèixer el veritable contingut, molts anti