Passa al contingut principal

Dia de l'Antic 2019

Els propers 7 i 8 de novembre té lloc el Dia de l'Antic Casp I per celebrar-ho, hem preparat dues jornades molt remarcables.


El dijous 7 de novembre a les 20h podreu gaudir d'una conferència de primer nivell a càrrec de Xavier Bonastre, periodista de TV3 i escriptor, antic alumne de la promoció 1979: "CAURE I TORNAR-SE A AIXECAR. UNA EXPERIÈNCIA VITAL"

Xavier Bonastre serà entrevistat per la periodista i antiga alumna (promoció 1994) Gemma Bruna, i on explicarà els successos que fa poc van capgirar la seva vida.


El divendres 8 de novembre, tindran lloc la habitual visita al Col·legi i Eucaristia amb motiu del Dia de l'Antic, a més de l'Acte de Celebració, amb les commemoracions a les promocions que fan aniversari, i la família Carrasco i Formiguera lliurarà el premi Carrasco i Formiguera

L'habitual aperitiu gratuït al pati de l'escola enguany es complementa amb l'aperitiu 'premium', cocteleria, dolços,... que, amb un preu simbòlic lliurarà els beneficis a la FUNDACIÓ MIGRASTUDIUM, que treballa en favor de les persones immigrants. Com sempre, les promocions que ho desitgin també podran gaudir del tradicional sopar del Dia de l'Antic al Col·legi.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog