Passa al contingut principal

L'Antic alumne Guillem Alemany, ens deixa als 22 anys

El passat 7 d'abril ens va deixar el Guillem Alemany Francès, antic alumne de la promoció 2015 que els darrers anys havia col·laborat amb l'associació participant en les taules d'orientació professional de segon de batxillerat. Els seus companys del GCCC li han escrit una vetlla i, juntament amb professors i tota la família de Casp, li han preparat un mural de vetlla virtual. Ho adjuntem a continuació. Descansi en Pau.


"Monitors/es, exmonitors/es, professorat i família de Casp,

Us comuniquem la trista notícia de la mort dimarts dia 7 d'abril del Guillem Alemany Francès als 22 anys per un atac de cor sobtat.

Exalumne de l'escola, participant incondicional de GPAC muntanya i dels campaments d'estiu, va ser durant 5 anys monitor del GCCC, passant per les colònies de 1r i 2n EP i els campaments de 2n ESO.  En les circumstàncies que estem vivint, la família el va haver d'acomiadar en intimitat. Ens trobarem més endavant per compartir el que sentim i fer-nos costat.

Tot i així, aquells amb qui va compartir muntanya, torn de colònies i campaments, amistat i vida han pensat fer-li homenatge creant un Mural virtual. Tots aquells que vulgueu expressar el que sentiu o un record amb unes paraules, fotografies, poemes, dibuixos... sentiu-vos lliures de fer-ho. Us adjuntem l'enllaç perquè pugueu editar el mural: MURAL GUILLEM
 

Preguem pel Guillem, el seu germà Bernat, els seus pares l'Araceli i el Francesc i també per cadascun dels que el coneixen i l'estimaven. Sabem que juntament amb el Raimon ens acompanyarà cada estiu i en cada cim de GPAC, amb el seu somriure i alegria. 

Una forta abraçada plena d'amor,

MURAL GUILLEM

GCCC"

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog