Passa al contingut principal

Participa en la Campanya 'JoActuoXDonar' per recollir material sanitari pel coronavirus!
Els Antics Alumnes de Casp ens impliquem, de manera solidària, amb la campanya JoActuoXDonar que ha posat en marxa el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per recollir materal sanitari, ja sigui a càrrec d’empreses o particulars, per fer front a l'emergència sanitària generada per la crisis del coronavirus. 
La setmana passada, i davant de l’increment de casos de persones afectades pel coronavirus als hospitals, centres d’atenció primària, serveis d’emergències mèdiques, així com també centres sociosanitaris i residències, la Generalitat, col·legis professionals i diverses organitzacions van fer crides despesperades per aconseguir material, especialment mascaretes, bates i respiradors, entre d’altre material. 

Per poder vehicular tot el material, i també d’altres tipus de serveis que poden beneficiar aquesta situació, el Departament ha habillitat un formulari des del qual totes les persones interessades en col·laborar podeu fer arribar la vostra proposta o donatiu.

Els Antics Alumnes de Casp volem ser mereixedors de la tradició solidària que ens va transmetre el Col·legi en uns moments tan complexos com els que vivim.

Antics Alumnes, us necessitem! Us convidem a participar d’aquesta campanya!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog