Passa al contingut principal

Qui som i què fem

Antics Alumnes Associats Casp és l'associació dels antics alumnes del Col·legi Casp de la Companyia de Jesús que, des de 1881, forma alumnes a Barcelona. L'Associació és un espai de trobada d'Antics Alumnes, de servei a aquests i de difusió a la comunitat dels valors que l'educació rebuda a Casp ens ha mostrat i que ens acompanyen en el nostre dia a dia.

Fem molt per als altres

Col·laborem amb el desenvolupament
Donem suport econòmic i visibilitat a projectes i estades d'Antics Alumnes al tercer món, així com a projectes que cerquen la millora i el desenvolupament de la societat en què vivim.

Premi Carrasco i Formiguera
Guardonem anualment aquella entitat que hagi destacat per la seva funció social a casa nostra.

Premi Raimon Algueró
Premiem el millor treball de recerca de 2n de batxillerat amb valors socials.

Formació de monitors
Col·laborem en la formació d'Antics Alumnes com a monitors del Grup de Colònies i Campaments Casp.

Taules rodones professionals
Presentem als alumnes de 2n de Batxillerat l'experiència directa d'Antics Alumnes estudiants, professors i professionals.

L'Associació col·labora al fons de compensació familiar de l’escola, organitza conferències amb interès social i avalua l'adaptació universitària d’ex-alumnes d'última promoció.


Fem molt per a tu

Dia de l’Antic
Cada primer divendres de novembre celebrem la trobada anual de tots els Antics Alumnes de Casp. Entre els actes destaca l’homenatge als antics alumnes que fan anversaris assenyalats i l’aperitiu obsequi de l’Associació als patis de l’escola.

Borsa de Treball
Cangurs, classes de reforç, ofertes professionals... Antics Alumnes posa a la teva disposició la seva borsa de treball. Entra-hi!

Publicacions
Amb la revista Casp&Tics, el blog, la newsletter i les xarxes socials informem als Antics Alumnes de tot allò que els interessa.

Biblioteca Arrupe
Els Antics Alumnes gaudeixen de lliure accés a la Biblioteca Arrupe del Col·legi i a tots els seus serveis.

Muntanya, Esports i Coral
Competeix a la lligueta de Futbol Sala, federa't amb del Grup de Muntanya o canta a la Coral entre d'altres activitats.

Pots participar a més activitats i serveis de l'Associació, des dels recessos espirituals fins a la participació als òrgans de govern de l'Associació.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog