Passa al contingut principal

Vetlla per en Raimon Algueró S.I.💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐

En Raimon Algueró, essència i esperit de Casp els darrers 50 anys, ens deixa però de ben segur que està en un lloc millor al costat del Pare. Voleu recordar-lo, rememorar anècdotes o experiències viscudes amb ell o, senzillament, fer una pregària? Obrim aquest espai perquè tohom que ho vulgui hi pugui deixar, en els comentaris, el seu petit homenatge el nostre estimat Raimon.

Comentaris

 1. Raimon, vaig estar poc temps sota l'ampar dels teus consells. Tot i així, vas fer-me evolucionar i m'hauria agradat agraïr-te tot el que vas fer per a mí. Gràcies per tot, et trobaré a faltar.
  Att. Oriol

  ResponElimina
 2. Hola Raimón. Em dol profundament saber que t'has anat, especialment un dia chom avui, el meu aniversari. Mai oblidaré sortir de classe a Casp i trobar-te allí, al passadís, esperant a parlar amb nosaltres o simplement donar-nos un somriure. Transmities tanta pau..!vas ser l'única persona capaç d'apropar-me a la religió. Gràcies per tot
  Àngela

  ResponElimina
 3. Una forta abraçada. Vetlla per nosaltres com sempre ho vas fer.

  ResponElimina
 4. Gràcies pels moments compartits, per formar part de la nostra vida familiar, per la teva energia i per aquest somriure tant teu.

  ResponElimina
 5. Poques paraules en recordo, però molts molts fets. Predicar amb l'exemple, en sabia un munt. Em va transmetre la seva passió per la muntanya, que m'ha fet la persona que sóc ara. I em va fer créixer. Tan de bo hàgim aprés a tenir les seves virtuds.

  ResponElimina
 6. Un dia molt trist, sento moltíssim la teva pèrdua... vaig arribar CASP a 1er de BUP, una època difícil, recordaré sempre el teu interès per les dificultats que teníem, les teves xerrades ... i sobretot el teu somriure feliç que desprenies en tot moment. Et recordaré Raimon!Ets de les persones que deixen un gran record en la meva etapa a Casp. Moltes gràcies per tot i fins sempre.

  Miquel

  ResponElimina
 7. Moltes gràcies per tot el que ens has ensenyat, tant en paraules com en fets. La teva figura sempre ha transmès pau i tranquilitat, les quals eren de gran ajuda en moments dificils.

  Sempre recordaré les pregàries que ens feies al inici i final de cada curs, els recessos, Loyola... o quan estaves de peu a l'entrada del col·legi a les 8 del matí veient com entravem tots els alumnes i donant-nos el bon dia amb la teva característica rialla. En fi, tants records...

  Descansa en pau, Raimon.

  ResponElimina
 8. Ningú dels qui hem estat entre les parets de Casp queda indiferent davant del nom "Raimon".
  Encarregat d'apropar-nos a Jesús en l'època més difícil, l'adolescència... incansable de cor i d'esperit i convençut d'allò que feies. I és cert, la teva fe ens ha inspirat a molts. Però sobretot el teu exemple d'humilitat i servei, algú que ha sabut aprofitar la vida fins al final, sense pauses... Descansa i continua cuidant-nos, es notarà que has marxat, però deixes un bon camí a seguir. GRÀCIES.

  ResponElimina
 9. Lo conocí siendo un adolescente. Le conté lo que no me atrevía a contarle a nadie. Era un hombre muy valiente y que transmitía bondad. No he vuelto a conocer a nadie así. QDP

  ResponElimina
 10. Raimon, moltes gràcies per tot el que ens has ensenyat i transmès al teu pas per Casp. Bona persona com n'hi ha poques, descansa allà on siguis. Fins sempre.

  ResponElimina
 11. Raimon, sempre et portaré al cor. Vas fer-me costat durant ela últims 4 anys a Casp i especialment com a acompanyant de confirmació.
  Mai oblidaré les converses que vam tenir, els recessos, sobretot Loyola on fa 4 anys vas banyar-te a la Concha! i també recordaré el recés a Taizé amb tu. Gràcies per haver-te pogut conèixer

  ResponElimina
 12. Gràcies per tantes coses, intentarem que el teu llegat segueixi viu predicant i fent tot el que ens vas ensenyar. Has sigut poder la persona més influent per els que hem viscut a Casp, un regal poder-te conèixer i disfrutar. Un petó sempre. Ana.

  ResponElimina
 13. Únic i irrepetible! Senzill i humil com mai ningú he conegut. Ets essència de Casp i de la nostra família. El teu llegat és immens en amor a la muntanya, a l'amor als altres des del servei, a l'estima a Déu! Són tants els records Raimon! Recessos, consells, somriures, frases lapidàries, excursions, eucaristies, pregàries, entendre l'Evangeli des de la quotidianietat, donar-nos ànims en el dia a dia, en els moments difícils, a Viladrau, a les trobades de Taizé, en trobades a amb la nostra família. Immens Raimon. GRÀCIES GRAN I PROFUND! Dono gràcies a Déu pel teu do que ens ha estat regalat a tantes i tantes persones. Gràcies també perquè els darrers mesos d'ençà de la teva malaltia ha estat un nou regal per compartir el teu llegat de vida a l'hospital o visitant-te a la comunitat. I sempre acabant amb la paraula ànim o endavaaant!
  Un nou estel s'encén al firmament! Que la llum que ens has donat en vida ens segueixi il.luminant des de la casa eterna de Vida Plena! T'estimem Raimon. Joan i família

  ResponElimina
 14. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 15. Gràcies Raimon per haver donat la mà a qui més ho necessitava. Gràcies per haver dedicat la teva vida als altres sense voler res a canvi. Ens has ensenyat moltes coses que mai oblidarem.
  T'estimem!

  ResponElimina
 16. Ets el més bon record de Casp, Raimon. Em vas ensenyar a estimar a través de la muntanya. ...i això val infinitament més que totes les lliçons juntes que vaig aprendre dins les aules.

  ResponElimina
 17. Moltes gràcies Raimon per tot el que ens has donat. Pel teu somriure, pels teus consells, per la teva disposició cap a tots nosaltres, .. per tantes i tantes coses que ens has donat! I molt especialment pel teu amor a la natura i a la muntanya, que ens has transmès des de la més pura senzillesa. La teva escència serà per sempre amb nosaltres. T'estimem!

  ResponElimina
 18. Estimat Raimon,
  La vida m'ha portat a viure entre les muntanyes dels Andes, a 2800 msnm, a la mateixa alçada on al teu costat vam fer grans amistats. Pujant muntanyes amb tu, vam aprendre el balanç entre l'empenta i la humilitat, a saber escoltar la natura. A sentir el batec dels que caminen al nostre costat.
  Gràcies per ser un exemple de disponibilitat. Sempre estaves a punt per anar allà on fes falta. Per ajudar a un campament o altre. Per obrir camins i obrir esperança.
  Et recordaré sempre i m'acompanyaràs de la Costa a la Sierra, de la Sierra a la Amazonia, d'aquest petit-gran país, Ecuador.
  A aquestes hores deu estar plena Santa Maria del Mar, i des d'aquí envio un altra forta abraçada més!
  Vius entre nosaltres, Raimon, en cada gest de servei.
  Pere

  ResponElimina
 19. Moltes gràcies Raimon per tot. La persona mes autèntica, bona, empatica i altruista que he conegut mai i que mai coneixeré (d'aixó estic segura). Vas ser qui em va ajudar a triar el meu futur profesional cuan més dubtaba i aixó no ho oblidaré mai, igual que tampoc podré oblidar el teu calid somriure.
  Sempre estaràs present en la meva vida, i estic convençuda que en la de molts d'altres també.
  Moltissimes gràcies Raimon.

  ResponElimina
 20. Estimat i admirat Raimon, només puc dir: Gràcies Déu meu pero haver-me fet el do de coneixer aquest fill teu tan plé de Tu. Vulldria semblar-me ni que fos un poquet a tu, Raimon...

  ResponElimina
 21. Estimat Raimon,
  Ahir a la tarda, quan et vam acompanyar a Santa Maria del Mar, ple a vessar, ens vas fer a tots un darrer regal. Ens vas deixar una energia que ens acompanyarà sempre. Gràcies!! Que t'acompanyin els ocells, que t'acaronin els estels.

  ResponElimina
 22. els Molins de Viladrau sense Tu, pare Algueró ja no tornaran a ser mai més el que eren, per mi i per la meva família sempre seràs un més, no moriràs mai et portarem al cor, t'estiarem sempre, descansa en pau

  ResponElimina
 23. El meu més sincer condol a tota la familia, aixi com tambe a la seva segona familia, els jesuites. El recordarem pels nombrosos dinars junts a viladrau, la seva afable conversa I en especial pq va batejar a una de les meves netes. Descansi en pau. Sempre el recordarem. Ha estat una perdua molt sentida. Núñez i familia.

  ResponElimina
 24. El meu més sincer condol a tota la familia, aixi com tambe a la seva segona familia, els jesuites. El recordarem pels nombrosos dinars junts a viladrau, la seva afable conversa I en especial pq va batejar a una de les meves netes. Descansi en pau. Sempre el recordarem. Ha estat una perdua molt sentida. Núñez i familia.

  ResponElimina
 25. Helena Alvarez Fortuny10 de maig de 2017, a les 10:26

  En Raimon no feia soroll però sempre hi era. Jo vaig entrar a casp en part per culpa d'ell, sempre deïa " que som familia", i em sentia molt orgullosa ( encara que erem familiars llunyans). La seva paraula tenia molt de pes, perquè era bo, bo amb majúscules, mai una mala paraula, sempre atent amb i per tothom. En cada moment important hi surt ell ( casaments, comunions, adeus) i ara quan paso per davant de casp, estic segura que el seu llegat perdurarà i el seu record ens ajudará. Estimar i servir portat amb humilitat i fermesa.

  ResponElimina
 26. Gràcies, Raimon, per haver format part de la vida dels nostres fills i nostra. Per l'emprempta que els has deixat. Per les hores que els hi has dedicat. Per l'amor que han rebut de tu. Per l'exemple de vida que han viscut amb tu.
  Fins al cel!

  ResponElimina
 27. Ha estat un regal conèixer-te, P. Raimon. Gràcies per tot el que has fet, tant per als fills, com per als pares o per als avis de l'Escola Casp. Fins a sempre, bon amic!

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog